Promo Experts 

Voor de beste promotie van uw bedrijf of product zit u bij Promo Experts goed. Promo Experts heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van gemotiveerde en representatieve promotiemedewerkers voor allerlei soorten evenementen! Onze promotiemedewerkers zijn veelal studenten, zowel spontaan als communicatief vaardig, weten hoe de branche in elkaar zit en hebben een uitstekend gevoel voor gastvrijheid.  

Promo Experts richt zich op het verzorgen van promotie teams in de breedste zin van het woord. Onze promotiemedewerkers zijn daarom onder andere inzetbaar voor het uitdelen van gadgets op een beurs, het flyeren voor een festival, maar ook voor productdemonstraties.  

Meer weten over onze promotiemedewerkers?
Onze promotiemedewerkers zijn breed inzetbaar, zo kunt u bij Promo Experts terecht als u een promocrew zoekt voor sampling, flyeren, merchandising of productdemonstraties. Onze promotie medewerkers schuwen niet om potentiële klanten of consumenten actief aan te spreken en weten hoe ze een product op de juiste manier aan de man moeten brengen. Meer informatie over onze promotiecrew kunt u vinden onder ‘Wat doen wij?’.